29 mars, Ho Chi Minh City, Vietnam

Hejsan.

Igar kvall kom vi fram till Vietnam efter en lang dag mellan Indonesien och Vietnam.

De sista dagarna pa Bali var bra. Saknar Bali redan, alla manniskor som vi har traffat och haft sa underbart roligt med. Jag har dock varit riktigt dalig dem sista dagarna. Sa sjuk som jag har varit pa natterna har jag nog aldrig varit. Har fryst och svettats vart annat. Och dem menar jag verkligen fryst och svettats!

Jag har legat och sovit enda sen vi kom till Ho Chi Minh igar kvall. Sen klockan 9 ungefar till kl 2 idag. Nu har vi varit ute och atit, men far knappt i mig nagon mat. Forsoker dricka mycket vatten.

Jag har mitt svenska nummer igen nu till jag jag har skaffat ett Vietnamesiskt.

Till mina underbara vanner som skriver till mig pa Facebook. Vi fick hora igar att Facebook inte fungerar i Vietnam. Vet inte om det galler overallt men ni far hora av er har eller via sms eller mejl.

Saknar er! Kramar

26 mars, Kuta Beach, Bali

Hej.

Idag vaknade jag upp och madde inte allt for bra. Min kropp strejkade verkligen mot mig sa har legat i sangen fram till halv 4. Har varit sa trott och haft ont i kroppen. Fryst och svettas vart annat. Mar battre nu men jag hoppas jag ar frisk imorron. Det ar nog en kombination med somnbrist, uttorkning, forkylning och traningsvarken fran surfningen och allt festande.

Tankte iaf lagga upp lite bilder :)


Pontus och Jag. Bilden ar fran en forfest for nagra dagar sen.

Kuta Beach

Surfganget :) Simon, Jag, Carro, Niklas, Oskar, Teodor och Pontus

Avskedsbilden med grabbarna innan dem lamnade oss for Australien

25 mars, Kuta Beach, Bali

Hej allihopa!

Jag saknar er dar hemma. Horde att ni hade fatt lite snoovader igen :P hihi. Lite skadeglad for man ju bli :P Har ar det jatte varmt iaf. Ibland nastan lite for varmt, men jag ska verkligen inte klaga. Har kopt mig en solfjader sa den hjalper nar man blir riktigt varm.

Dem senaste dagarna pa Kuta sen vi kom tillbaka fran Lovina har vi festat en del. Umgatts med mycket harliga manniskor. Ett harligt grabbgang akte igar, massa tjejer som vi har umgatts mycket med akte idag. Och ikvall aker Simon och Pontus som vi har umgatts mycket med och rest ihop med sen vi tog dykcert tillsammans pa Koh Tao. Sa dem traffar vi for sista gangen den har resan. Dem aker vidare till Australien ikvall. Men vi ska traffa dem igen i sommar. Nara till Uppsala. Det ar jobbigast pa den har resan ar faktiskt att saga hejda till alla man har traffat har. Sa mycket underbara och harliga manniskor. Hoppas verkligen pa att traffa dem flesta igen.

Surfning
Igar testade vi att surfa for forsta gangen. Sa sjukt roligt. I borjan var det jakla jobbigt men mot slutet gick det jatte bra och jag stog upp flera ganger :) Jag tror jag lyckades fa tva riktigt bra vagor som jag gled pa. Det tycker jag ar ratt bra for forsta gangen :) Och nej pappa, det ar inte farligt. Inga hajolyckor har eller sa. Var inte orolig om du ar det.

Jag tror inte jag har sa mycket mer att skriva for den har gangen :P Ligger mest vid poolen om dagarna och sa. Imorron ska vi nog surfa igen var ratt morbultad efter igar sa vi hoppade over idag. Har ett stort blamarke pa laret och ont/traningsvark i rygg, axlar och armar.

Just det. Imorron ska vi nog gora en liten utflykt och kolla pa solnedgangen och aka till ett tempel. Det ska bli roligt. Imorron kommer ocksa Jocke, Martin, Filip och Peter (kompisar fran hemma). Ska bli super roligt att traffa dem och sa vad dem har haft for sig sen dem akte i slutet av december. Pa sondag, den 28 mars aker vi upp till vietnam via Jakarta. Sa det ar sista dagarna nu har pa Bali. Ska bli lite trist att aka men dags for nya aventyr :) Hade visst lite mer att saga. Men nu ska jag ga. Vi ska snart ut och ata avskedsmiddag med Simon och Pontus!

Manga kramar! Ta hand om er.

Tycker ni ar lite daliga pa kommentera ocksa. Vill ju veta hur ni har det :)

21 mars, Lovina, Bali

Hej :)

Ursakta daliga uppdateringen. Nu ar vi i Lovina som ligger hogst upp pa Bali. Vi hade hort valdigt bra om Lovina inna vi akte hit. Men vi hade nog lite for hoga forvantningar eller sa har vi bara hamnat pa fel stalle. Imorse akte vi ut pa en utflykt kl 6 pa morgonen for att se soluppgangen, delfiner och for att avsluta med snorkling. Det var jatte fint, men jag tror aldrig att jag har varit med om en jobbigare battur. 1 1/2 timme for att komma tills stallet dar vi skulle se delfiner. Baten gick inte speciellt fort. Vi sag en del delfiner, men bara pa hall. Ni ser en bild langre ner. Snorklingen var totalt vardelos enligt mig. Inga fiskar och ja bara trakigt.

Pa eftermiddagen sen akte vi till ett vattenfall som heter Git Git. Det gjorde hela resan. Jatte jatte fint :) Vi badade inte for det var valdigt kallt men det var jatte fint. Tur att vi akte dit annars hade nog trippen till Lovina varit onodig. Imorgon bitti aker vi tillbaka till Kuta. Ska bli skont att komma tillbaka och traffa lite manniskor igen innan vi ska resa ensamma i Vietnam i ca 3 veckor.





Behover jag saga mer?

14 mars, Kuta Beach

Hej.
Nu ar vi tillbaka pa Bali efter nagra dagar pa Gili, enligt mig for kort. Hade velat stanna minst tva dagar till men man kan inte alltid fa som man vill. Imorron ska vi pa rafting, ska bli sjukt roligt :D Spannande. Och i overmorgon ar det stangt pa hela Bali pga det hinduiska nyaret eller nagot sadant. Sa vi far inte ens lamna hotellrummet. Lite konstigt, sa vi far leva pa chips o kakor den dagen :P

Sen pa onsdag ska vi och dyka vid vraket som ligger ungefar 2 timmar harifran. Det ska bli jatte roligt, saknar dykningen nu. Vi blir nog 5-6 stycken som dyker ihop. Super roligt. Sen aker vi till vulkanen som vi engentligen skulle ha akt till idag, men eftersom det ar stangt aven imorron forutom har pa Kuta gick inte det. Sa vi tar vulkanen om nagra dagar :)


Malaysia

Har ar nagra bilder fran Malaysia


Langkawi

Perhentian Islands

Taman Negara


Gili

Gili har visat sig vara riktigt mysigt. Snorkelturen var jatte bra. Sag skoldpaddor och dem vanliga fiskarna. Parrotfish och sa sag ni nagra Triggerfish. Jatte klart vatten har pa Gili men det ar tyvarr ratt mycket skrap i vattnet. Det har inte varit nagot kanonvader har pa Gili, men det ar ratt skont det ar mycket varmare i Indonesien an i Malaysia sa vi haller pa att vanjer oss vi den har varmen nu.

I forrgar blev det fest. Riktigt roligt. En av dem basta kvallarna pa hela resan. Och ikvall blir det fest igen. Bra har pa Gili for det ar bara fest mandag, onsdag och fredag har. Sa nagra lugna dagar far man :P

Igar akte Jonas och Andreas tillbaka till Bali for att flyga hem till Sverige. Trakigt att alla borjar aka hem. Fanny och Evelina aker hem den 20 mars. Vi har foljts at nu enda sen Koh Tao.

Har kommer lite bilder :)




Fanny fyllde 20 ar, sa hon fick tarta och en fin sang :P

Fodelsedagsmiddag

Uppfodning av skoldpaddor, sa sota!!

Mitt nya telefon nummer

Hej hopp.
Ville bara ge er mitt nya mobil nr som jag har i Indonesien. Sa tills vidare kan ni na mig pa:

+6281353863700

Kramar!

9 mars, Gili Island

Hej dar hemma :)

Befinner mig nu pa Gili. Kom hit ikvall fran Bali efter 12 timmars resa. Men vi hade trevligt sallskap sa det gjorde inte sa mycket. Bali var galet bra fest dem tva kvallarna vi var ut. Blir mer fest nar vi aker tillbaka dit. Nu ska vi stanna pa Gili i ungefar en vecka sen aka till Lombok och aka till ett vattenfall. Darefter ska vi till Bali till en vulkan och sen tillbaka till Kuta. Dar blir det mer fest och surfning :)

Jag mar jatte bra. Helt underbart har. Saknar saklart er dar hemma. Nu bor vi pa ett jatte mysigt stalle har pa Gili med tva killar fran allingsas, Jonas och Andreas. Imorron ska vi fyra sticka ivag pa en snorkling trip. Ska bli jatte harligt. Blir dykning senare i veckan :)

Ett kort inlagg idag men jag skrev ju ganska nyligen, men det ar gratis internet har pa vart hotell.

Hare sa bra tills nasta inlagg :) Beratta garna hur ni har, alskar att lasa era kommentarer :) Kramar

4 mars, Kuala Lumpur

Hej idag igen.
Ar inne idag och forsoker lagga upp bilder. Satt inne i 2 1/2 timme igar men fick inte upp en enda bild. Upload failed stod det hela tiden. Riktigt trist nar man har suttit och vantat i evigheter pa att bilderna ska bli fardig laddade.

Shit vilken dag jag och Carro har haft idag. Gick upp och gick och kaka frukost tillsammans med Jocke innan han stack ivag till flygplatsen for att aka till Bali. Sen har vi shoppat hela hela dagen. Vi kom hem for nagon timme sen, sa vi var nog ute och shoppa i 8 timmar med inraknad lunch da. Men sjukt lange. Har kopt massa fint :) och billigt. Mycket av det jag har kopt kommer jag ha kvar har nere, men skickar hem lite grann och sen en del grejer som jag inte har anvand aker med hem.

Snart ska vi ut och kaka middag sen ska vi ga pa bio. Alice in Wonderland i 3D. Ska bli kul o se hur den ar. Vi var och sag The Wolfman igar, men den var inte alls bra enligt mig. Hoppas Alice in Wonderland ar battre!

Hoppas ni mar bra dar hemma. Kramar!

Bloggpeng.se

Bloggpeng.se ar en jatte bra hemsida som supportar och ger tips till bloggare som vill tjana pengar pa sin blogg. Vill du tjana pengar pa din blogg, ga in pa deras hemsida och ta kontakt med dem. Dem kommer hjalpa dig med enkla tips. Du kommer bara behova agna lite extra tid och fa en mer besokt blogg som du kan tjana en extra slant pa.


3 mars, Kuala Lumpur

Hejsan.
Nu ar vi i Kuala Lumpur. Akte tidigt imorse fran Taman Negara. Djungel trekkingen igar var riktigt rolig. Jobbig men rolig. Jatte spannande att se regnskog. Taman Negaras ska ju vara varldens aldsta regnskog ocksa. Sen gick vi over hangbron, 45 meter over marken. Riktigt roligt. Jocke var jatte radd, han ar namligen radd for hojder :P Stackarn, men han klarade sig igenom iaf.

Efter trekkingen satt vi oss pa en av resturangerna som ligger pa floden for att ata lunch. En av dem som jobbade dar var jatte trevlig och satt och spelade guitarr och sjung med oss. Sen fick vi en present, han malade oss i ansiktet som urbefolkningen i djungeln gor nar dem ska gifta sig. Det var jatte roligt och blev faktiskt valdigt fint. Forutom Jockes, han fick typ ett spindelnat i hela ansiktet :P

Kanner mig dum just nu. Sag idag att ni har ju varit jatte duktiga och kommentera, det ar bara jag som har missat det. I borjan kom alla kommentar upp pa forsta sidan, det gor dem inte langre. Men nu har jag last alla. Tack for att ni tanker pa mig.

Till Stadium: Saknar er ocksa! Sag att du hade kommenterat Pernilla. Tappade ju min namnskylt strax innan jag akte. Lustigt att ni hittade den. Idag var jag in pa en Stadium butik har i Kuala Lumpur. Inte samma kedja men den hette Stadium och hade samma marken som vi har. Lite roligt. En malaysisk variant av Stadium :P

Imorron blir det ordentlig shopping, ska bli sa jaklas roligt. Tjuvstartade faktiskt idag och kopte ett par skor for ca 60 svenska kronor. Billigt eller hur? :)


Sa har sag min ansiktsmalning ut. Ratt tufft va?

Rummet

Ville bara visa lite bilder pa rummet vi bor i har i Taman Negara. Mysigt :)

1 mars, Taman Negara, Malaysia

Hej.
Jag vet, jag ar super dalig att uppdatera. Men min ursakt ar att pa Perhentian Islands har dem knappt internet, och ar dyrt. Jag har iaf haft det helt underbart pa Perhentian. Ett av dem vackraste stallena jag har varit pa. Stranden var underbar, kristallklart vatten och gron djungel. Jag har gjort tre dyk pa Perhentian. Ett av dem var vid ett vrak, Sugar Wreck. Helt otroligt. Det basta dyket jag har gjort. Bara 2-3 meter sikt men anda det basta dyket. Sen har vi varit ute och snorklat en dag. Har sett hajar och havsskoldpaddor :) Sa nu ar jag nojd, det var verkligen det jag ville se :) Det blev 5 dagar pa Perhentian. Om jag hade haft budget hade jag stannat nagra dagar till och dykt. Pappa, var inte orolig, det ar inte farligt att dyka.

Just nu befinner vi oss i Taman Negara. En kille som heter Jocke akte med oss hit fran Perhentian. Han ska vidare mot Singapore innan han moter upp sitt killgang pa Bali. Det ar otroligt vackert har. Det ar Malaysias National Park. Varldens aldsta regnskog. Imorron ska vi ut pa trekking, ga pa en av varldens langsta hangbroar. Ska bli jatte spannande. Efter Taman Negara aker vi mot Kuala Lumper darifran flyger vi sedan direkt till Bali dar vi moter upp dykganget :)


och ja, vi ater McDonalds. Inte min ide, lovar :P Tva kvallar till och med

Vi akte till ett vattenfall. Hur harligt som helst.

Varat hus som vi hyrde pa Langkawi. 30 kr per person /natt. Vi bodde minst 4 personer och som mest 10 personer

Visst ar jag duktig. Ger mina reskompisar plackers haha :P

Lanade Simons keps och han tog min hatt. Ser ut som en amerikan fast korean da :P

Utsikten fran var balkong pa Perhentian, Long Beach


Dykningen :)

Perhentian Islands :D Underbart!


Jag hoppas att ni blir nojda med lite bilder. Kommentera jatte garna. Vill hora lite vad ni gor hemma. Hur gar det i snokaoset?

RSS 2.0