30 januari, Full moon party

Hej alla dar hemma.

Jag har det sjukt bra har nere. Inte det basta vadret men vi kommer fa sol sa det racker och blir over. Ikvall ar det Full Moon Party. Det ska bli riktigt roligt. det blir jag, Carro, Linda och Michelle. Tjejerna fran Jonkoping. Vi har kopt likadana linnen som kommer lysa i neonljuset och massa smycken som ocksa lyser. Kommer bli grymt roligt.

27 januari
Det har blivit en del fest. Carros fodelsedag var jatte rolig. Riktigt lyckad. Borjade kvallen med tacos och sen var vi nere pa full moon stranden tills klockan var 6 pa morgonen. Och da var det fortfarande massa folk kvar. Sjukt!

28 januari
I torsdags var en valdigt seg dag. Slitna sa vi lag pa stranden hela dagen sen motte vi upp tjejerna pa kvallen for lite shopping och middag.

29 januari, igar
Pa dagen igar blev det en Safari utflykt med bat. Vi hade hoga forvantningar men det var inte sa roligt som vi hade trott. Snorkling och en lag vi pa en strand. Later kanske underbart och allting vart forskljutet 2 timmar, sa att ligga pa en strand nar klockan ar 5-6 pa kvallen blev nastan lite kyligt. Snorkling var inte sa roligt for det var inte sa klart i vattnet sa man sag inte allt for mycket. Sag nagra firrar.
Pa kvallen sen blev det fest, fest, fest. Hade grymt roligt men det blev en ganska tidigt kvall, vi gick hem vid kl 4 :P haha.


Pictures: 23-27 januari


27 januari Koh Phangan

Hejsan.

Idag har vi haft jatte fint vader. Mycket sol och bad. Idag gick vi till den andra stranden, full moon stranden. Jatte fin strand men mycket vagor och massor av folk. Linda och Michelle fran Sverige kom i formiddags och sa har vi varit och kollat pa fotbolls match. Det ar tunering har sa vi har kollat pa tva killar fran Stockholm som vi traffade igar.

Helt sjukt. Idag nar vi var pa vag till stranden sa helt plotsligt sitter Marcus Droth dar. Helt galen att man traffas har. Hade ingen aning om att han var har, trodde han befann sig i Australien. Snacka om en liten varld. As roligt att se honom iaf. Vi gick pa samma skola hela hogstadiet for er som inte vet och sa har vi gemensamma kompisar.

Nu ar det dags att ladda upp bilder. Dem kommer i ordning men bara fran min digitalkamera, orkade inte ta med systemkameran idag. kram

50

Mamma 1960.01.26-2007.12.12 <3

26 januari Koh Phangan, Haad rin nai

Hej.
Igar bytte vi boende sa nu bor vi for 300 bath per natt. Det ar sjukt billigt att bo har nere. Men var bungalow ar inte sa jatte fin som den andra. Lite myror och sant, men det  ar bara att sta ut. Idag har det inte varit sa jatte fint vader. En liten regnskur och sen lite molnigt hela dagen, men det stoppar inte oss fran att sola :) Jag borjar fa lite farg nu, men mer ska det bli.

Myggbett har vi ocksa fatt. I massor. Tack Margareta for salvan, den hjalper :)

Ikvall nu har vi varit och atit middag. Pad Thai med kyckling. Har provat en hel del nya thai ratter. Kanner att jag vagar testa mer nytt den har gangen an sist jag var i thailand.

just det, imorron ska vi satta oss vid datorer igen sa da ska det banne mig upp bilder. Det gar jatte segt men da far jag sitta hela natten :P

Imorron fyller Carro 21 ar och da ska vi fira!! Vi har spanat in ett mexicanskt stalle, sa det blir tacos :D Sen utgang saklart. Dem tva svenska tjejerna vi traffade fran planet kommer hit imorron och ska bo nara oss sa dem foljer nog med ut och ater och kanske ett gang norska grabbar.

Oh, en sak till. I sondags var vi ute pa full moon stranden och festade. Det ar fest dar varje kvall. Jag gick iaf fire limbo igen som jag gjorde sist pa Koh Tao. Sa roligt, och pappa jag har inga brannskador :P

Uppdaterar igen imorron och ja, jag ar forsiktig och tar hand om mig :) Skot om er i kylan, hihi

phone

Mitt thailandska mobilnummer: +66875566209

23 januari, Koh Phangan

Hejsan.

Idag har vi antligen kommit fram till Koh Phangan och fatt sola & bada lite. Sa underbart. Vattent var varmt och solen varmde skont :) sa nu hoppas vi att vi blir lite bruna for vi kanner oss jatte bleka.

I torsdags kvall var vi och sag Avatar i 3D, grymt bra. Jag vill se den igen. Sen har vi mest strosat runt pa gatorna och kollat i alla stand och sa. Jag har kopt en klanning och ett par jatte fina skor :)

Resan hit till Koh Phangan gick bra iaf for min del. Det borjade med en bussresa 7-8 timmar. Sen kom vi fram till Chumporn tror jag det hette och dar fick vi sitta och vanta pa baten som gick kl 7 pa morgonen. Sa 5 timmar satt vi i ett vilorum. Jag lyckades somna nagra minuter men inte mycket mer. Baten resan gick jatte snabbt, jag somnade direkt och vaknade nar vi var framme vid Koh tao och sen somna jag om och vakna precis innan vi var framme vid Koh Phangan.

Nu bor vi i bunglows for 400 bath per natt. Nara stranden. Men det ar valdigt ode har. Vi vill ha lite mera liv och rorelser sa vi ska bara stanna en natt till sen ska vi byta stalle.

Uppdaterar snart igen

21 januari Khao san road

Idag vaknade vi jatte tidigt. De tva svenska tjejerna skulle med en buss till Koh Samet kl 8 imorse. Vi vaknade kl 7. Natten var val sadar. Mycket liv fran gatan och sjukt kallt i rummet fran var ac.

Nar Linda & Michelle hade akt tog jag och Carro oss ut och gick runt lite. Vi kakade frukost och sen tog vi en tuk tuk till Standig Budha. Jatte kul att se. Vi markte dock sen att vi hade blivit riktigt lurade. vi betalade 40 bath for en liten tur runt och tillbaka. Det tyckte vi var jatte billigt. Sen kommer det fram en kille och fragar om vi vill aka samma bit plus till massor av andra stallen for 5 Bath. Haha, men sa ar det val i borjan av en resa nar man inte har koll pa vad nagot kostar. Nu har vi iaf bokat buss & boat till Koh Phangan. Dar ska vi vara till efter Full moon party den 30 jan.

Nu har min tid gatt ut. Kommer nog in senare ikvall, eftermiddag for er. Det gar inte att ladda upp bilder pa den har datorn. Ska forsoka igen senare. Kram pa er!



Greetings from bangkok

Hejsan.
Har kommer min forsta uppdatering fran Thailand. Nu ar vi i Bangkok. Vi kom igar kvall och var riktigt trotta efter en lang flygresa. Mellanlandingen i Bejing gick bra, 4 timmar satt vi dar. Det var sjukt kallt och det var nagra kineser som forsokte prata kineskiska med mig :P

Nar vi kom fram till Bangkoks flygplats traffade vi tva tjejer fran planet som vi delade taxi med in till Khao Sarn Road (tror stavningen ar ratt). det slutade med att vi delade rum med dem. Vi gick ut bland allt folk pa gatan och kopte lite frukt och vatten. Sen blev det en drink innan vi allihopa gick och la oss vid halv 12 pa kvallen. Da var klockan bara halv 6 pa kvallen hemma i Sverige men vi har forsokt att stalla om oss till thailandsk tid.

Det har var forsta kvallen. Nasta inlagg handlar om idag.




Bejings flygplats

Last message

Nu är jag färdig packad. Väskan är full och väger lite mer än 10 kg. Sjukt tungt haha :P Men det är mycket förbrukningsvaror som vi får göra slut på fort. Det är det som väger mest. Såg nu att min väska bara är på 50 L men jag får ju plats med allt iaf.

Nu ska jag och pappa åka. Vi hörs nästa gång i Thailand :D <3

Today

God morgon!

Är uppe med tuppen känns det som. Börjar bli lite nervös, tror det var därför jag vakna så tidigt. Har försökt packa det sista nu men sjukt va väskan fylldes snabbt. Tycker inte att jag har så mycket med mig men mycket mer går knappt ner i väskan. Vi får se hur det går. Jag har 3 par shorts, 1 klänning, 4 t-shirts och 4 linnen. Jag tycker inte att det är så farligt mycket. Men reseapoteket tar upp nästan halva väskan.

Nu skriker magen efter frukost. Uppdaterar nog en gång till innan jag åker iväg till Arlanda :)


Tomorrow



Imorron drar jag :D Kl 18.25 lyfter planet från Arlanda och då börjar vår resa. Först ska vi åka hem till Farmor & Farfar och äta innan vi åker mot Arlanda och så möter jag upp Carro där :)

Idag har jag fullt schema. Kl 1 ska jag åker ner på stan. Har några saker jag måste köpa på apoteket. Sen vid 2 ska jag ha lunch dejt med mina underbara tjejer! Sofia, Maggi, Kristin och Jossan :) Kommer sakna er jätte mycket.

seven days



Åh nu är det bara 1 vecka kvar! Jag har varit och köpt det mesta nu som jag ska ha med mig. Så jag börjar känna mig redo nu för att börja packa. Har lagt fram lite grann men packar nog det mesta på söndag tror jag.

Sista veckan

Onsdag: Jobb 12-19
Torsdag: Träffa Carro och sen middag med Michaela och Linn på kvällen
Fredag: Maggi kommer hem. Fira Maggi & Jossan med middag
Lördag: Avskedsfest
Söndag: Packa och bio?
Måndag: Packa Packa Packa
Tisdag: ÅKEEER :D

Nine



Nu är det bara 9 dagar kvar tills vi åker iväg till värmen. Så 9 dagar kvar i kalla Sverige. Det är en del jag ska hinna med innan jag åker. Måste packa och köpa massa små saker, träffa alla vänner mm.

RSS 2.0