30 januari, Full moon party

Hej alla dar hemma.

Jag har det sjukt bra har nere. Inte det basta vadret men vi kommer fa sol sa det racker och blir over. Ikvall ar det Full Moon Party. Det ska bli riktigt roligt. det blir jag, Carro, Linda och Michelle. Tjejerna fran Jonkoping. Vi har kopt likadana linnen som kommer lysa i neonljuset och massa smycken som ocksa lyser. Kommer bli grymt roligt.

27 januari
Det har blivit en del fest. Carros fodelsedag var jatte rolig. Riktigt lyckad. Borjade kvallen med tacos och sen var vi nere pa full moon stranden tills klockan var 6 pa morgonen. Och da var det fortfarande massa folk kvar. Sjukt!

28 januari
I torsdags var en valdigt seg dag. Slitna sa vi lag pa stranden hela dagen sen motte vi upp tjejerna pa kvallen for lite shopping och middag.

29 januari, igar
Pa dagen igar blev det en Safari utflykt med bat. Vi hade hoga forvantningar men det var inte sa roligt som vi hade trott. Snorkling och en lag vi pa en strand. Later kanske underbart och allting vart forskljutet 2 timmar, sa att ligga pa en strand nar klockan ar 5-6 pa kvallen blev nastan lite kyligt. Snorkling var inte sa roligt for det var inte sa klart i vattnet sa man sag inte allt for mycket. Sag nagra firrar.
Pa kvallen sen blev det fest, fest, fest. Hade grymt roligt men det blev en ganska tidigt kvall, vi gick hem vid kl 4 :P haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0