22 februari, Langkawi, Malaysia

Hej
Nu ar jag i Malaysia, vilket betyder att mitt thailandska nr inte fungerar langre. Har mitt svenska nummer just nu men ska inforskaffa mig ett malaysiskt nummer ocksa.

Imorron kommer vi att aka vidare till Perhentian Islands som ligger pa ostra sidan av Malaysia.

Har pa Langkawi har det varit okej. Inte lika fint som i Thailand men man ska absolut inte klaga. Vi har bott 10/11 stycken personer i ett tva vanings hus. Jag, Carro, Evelina och Fanny (Mottes pa Koh Tao), Sam, Alice och Lisa (Fran England) och nu bor aven Simon och Pontus med oss :) Idag akte tjejerna sa det ar bara jag, Carro, Simon och Pontus som bor i huset. Skont att ha mycket plats for oss sjalva. Idag var vi och besokte ett vattenfall. Sjukt fint :) Riktigt mysigt. Blev dock attackerad av en apa haha. Han borjade rycka i min pase, jag blev radd att man skulle bita mig sa jag slappte och sa sprang han ivag med pasen, da kom jag pa att jag hade kamera, mobil mm dar i. Han rev sonder pasen tog bara chips pasen och mitt forsvarets hudsalva. Sen kom det en hela flock med apor efter honom. Dem gillade nog chips mer an jag :P haha.

Saknar er dar hemma, aven om jag inte saknar Sveriges kyla.

Kram

17 februari, Ao Nang och Koh Phi Phi

Hej allihopa.
Nu har jag verkligen varit urusel pa att uppdatera. Men jag har nog precis levt bland dem basta dagarna i mitt liv. Har haft sa grymt roligt. Koh Phi Phi var underbart. Kandes verkligen som vi var i Thailand med havet och alla klippor som reste sig ur vattnet. Och for att inte prata om nattlivet. Galet bra.

I torsdags kom vi till Phi Phi och Marcus och Johannes motte snallt upp oss vi piren. Tva av killarna som vi dok med pa Koh Tao. Alla stallena var fulla eller svin dyra sa dem sa att vi kunde dela rum med dem. Dem bodde inte sa glassigt men en stormadrass fanns mitt i rummet, som vi sov fyra stycken i haha :P. Vi bodde iaf gratis i 3 natter innan dem akte vidare och vi tog over.

Forsta kvallen blev det forfest med vanersborgs grabbarna fran Koh Tao. Det var ett till gang forutom Marcus och Johannes som var darifran. Sjukt kul. Evelina och Fanny var ocksa dar. Sen drog vi till ett stalle som heter Reggae Bar. Dar var det thaiboxning som gallde. Johannes och David forst upp i ringen. Darefter blir det Erik mot andra David. Det var sa javla roligt!! Inegn blev skadad forutom att ena David vaknade upp med en fet blatira och alla med traningsvark. Men alla tyckte nog att det var vart det :D

Pa Phi Phi stanger alla stallen kl 1 pa natten pga nagon skottlossning tidigare i december. Men det hindrade inte Partyt!! Pa 4 dygn sov jag ungefar 10 timmar. Gissa om jag var trott nar vi kom till Ao Nang igar.

Har traffat nagra Vasterasre pa Koh Phi Phi. Erik Moden och Osama. Men dem hade vi gjort upp innan med. Sen helt plotsligt dok Lotta, Alex o Klara upp. Marcus var ju dar, vi har haft samma resplan sen vi traffades pa Koh Phnagan. Sen igar innan vi akte hit kom Pontus, Rony och en till kille. Sjukt. Vasteras fest missade jag tyvarr eftersom vi akte. Sebbe och Jonas skulle ocksa komma men dem hann jag inte heller traffa. Synd!

Nu blir det ett valdigt langt inlagg. Men jag har haft det sa javla bra senaste veckan. Skulle kunna skriva hur mycket som helst. Livet leker :D

Tyvarr langtar fortfarande inte hem. Ska forsoka ladda upp nagra bilder nu. Garanterar inget. Skot om er.


Lite bilder

Hej :)

Har kommer lite av bilderna jag lovade. Bilder fran Full Moon Party och Koh Tao med dykganget.




Forlat! det tar san tid att ladda upp bilderna. Far bli mer en annan gang. Har ar iaf tva fran Full Moon Party! Gissa om vi hade roligt :D

9 februari, Koh Lanta, Klong Khong Beach

Hej :)

Nu ar vi pa Koh Lanta pa en strand som heter Klong Khong Beach. Vi har inte hunnit varit pa var strand men det var lite stenigt just vid vart hotell. Vi bor i ett hotellrum med Oscar och Andreas som vi traffade pa var dykarkurs. Sa vi bor i ett rum med en dubbel sang som jag och Carro sover i och grabbarna far sova i extra sangarna. Vi kom fram ganska sent igar och gick flera timmar och leta efter boende. Allt var for dyrt eller fullt men tillslut hittade vi ett som passade oss. Vi satt bara och kaka och spelade kort igar utanfor rummet. Jatte trevligt och mysigt.

Idag har vi hyrt moped. Borde kanske inte saga det for nu kommer pappa bli jatte orolig men vill ju beratta for er andra. Det var iaf jatte roligt. 250 bath for en hel dag. Vi akte runt on och kakade pa en jatte fin resturang som lag med super fin utsikt uppe pa ett berg. Sen har vi akt och badat pa nagra strander. En var verkligen jatte fin. Vi var helt ensamma pa hela stranden i nagra timmar sen kom det tva personer.

Maste saga att jag verkligen inte kan langta hem just nu! Tyvarr pappa men din lax lockar inte lika mycket som allt har :P Imorron har vi varit har nere i Thailand i 3 veckor. Kanns helt sjukt. Tiden springer forbi.

Pa torsdag aker vi till Phi Phi :) Da ska vi traffa hela ganget fran Koh Tao och sa kommer Erik och Osama ner som vi ska traffa.

Vi hittade ett skandinavsikst dykcenter har pa Koh Lanta som hade losgodis. Alla blev helt till sig och kopte massa godis!

Om jag inte svarar pa sms ar det for att jag inte har sett det eller for att jag inte har pengar pa mobilen. Men fortsatt att skicka sms och skriva och kommentera har pa bloggen. Blir alltid lika glad att lasa vad ni har for er hemma :)

Och fortfarande ska jag forsoka ladda upp bilder. Glomde kameran nu. Trodde inte att vi skulle ga in pa internet.

Kramar fran ett varmt Thailand!

Again

Blev kvar en stund till. Ledsen for att jag inte har laddat upp nagra bilder har pa bloggen. Det blir mer jag lovar. Har varit lite stressad dem senaste gangerna jag suttit vid en dator och det tar san tid att ladda upp pa bloggen. Men det kommer lite bilder fran Full moon och fran Koh tao och pa vart underbara dykargang :)

7 februari, Koh Tao

Hej :)

Igar blev jag klar med den andra dykar kursen. Sa jag har nu Advanced Open Water. Nattdyket var riktigt haftigt. Det tycker jag att alla borde testa. Lite laskigt var det i borjan att hoppa ner i vattnet nar det var helt svart men sen var det lugnt. For att svara pa Mickas kommentar sa har vi inte tagit nagra undervattensbilder. Man kunde hyra en kamera, men ville inte lagga ut pengar pa det. Men nagra andra i gruppen hyrde sa kan forsoka lagga upp nagra bilder sen. Och ja vi har sett massa roliga fiskar :) Nemo, barcuda, rockor, butterflyfish, angelfish, Murana, Grouper (som ar en helt enrom fisk och jatte ful, blev nastan radd nar jag sag den). Ingen haj tyvarr. En av vara instruktorer hade sett nagra stjartfenor men inte mycket mer.

Koh Tao har iaf varit helt underbart. Vi har traffat sa mycket trevliga manniskor. Alla fran var dykar grupp ar hur harliga som helst. Ikvall lamnar vi kara Koh Tao och aker vidare nerat. Koh Lanta ar nasta stopp i nagra dagar och darefter blir det Phi Phi :)

Nu ska jag ut i solen igen och njuta for sen ska jag aka boat och buss i ca 15 timmar. Kramar!

4 februari, Koh Tao

Hej allihopa :)

Det var nagra dagar sen jag skrev nu. Vi har haft fullt upp. Vi akte fran Koh Phangan i mandags. Tva dagar efter Full moon. Vi var tvugna att ta igen oss lite granna. Blev en lang och galen natt. Sa jakla roligt. Jag tycker att det ar nagot alla borde gora. Ga pa Full Moon Party!!

Direkt nar vi kom fram till Koh Tao startade vi var dykar kurs. Padi Open Water. Har hallit pa i 4 dagar nu och igar gjorde vi teoriprovet och idag gjorde vi vara tva sista dyk :D Sa jag ar nu en Scuba diver! Haha, en av killarna som jobbade pa var bat som vi var ute och dok med kallade mig Scuba Ninja nar jag stod dar med hela utrustningen pa mig. Han tyckte jag att jag sag ut som en liten ninja i dykarutrustning.

Imorron ska jag ta Open Water Advanced. Da ska vi ner pa 30 m och sen nattdyk och annat spannande. Carro hoppar over kursen for att hon ar jatte forkyld. Det ar jag med men jag ar en krigare. Vill jag gora natt sa ska inte en forkylning sta ivagen. Nu maste jag kila, vi ska kolla pa en film tillsammans med varat dykar gang. Vi hade en undervatten filmare med oss, sa vi ska kika hur vi ser ut under vattnet :D Sen blir det middag med ganget. Har traffat sa mycket harliga manniksor :D

Koh Tao ar varldens basta o!

Hoppas ni mar bra for det gor jag :D

RSS 2.0