twenty



Idag är det bara 20 dagar kvar! Jag längtar verkligen. Beställde hem en bikini från H&M katalogen igår, så den ska komma vecka 1 :)

Countdown


bild: Bali

Nedräkning, 25 dagar kvar tills jag & Carro åker! 19 januari

McKinley


Den här ryggsäcken kommer jag att resa med nu i vår. Jag har den i rött. Fick den i studentpresent i somras av Fredrik & Camilla. Den är på 70 L men kommer inte att packa 70 L. Den lilla ryggsäcken som sitter utanpå den stora kommer att få vara tom. Så jag kommer att backa ungefär 50 L. Jag hoppas att det räcker och att ryggsäcken är i bra kvalitet.

Koh Lipe



Ett besök till Koh Lipe måste vi göra i Thailand. Ser helt underbart ut. Någon som har varit där?

Call from Asia



Har precis suttit och skypat med Niclas i 1 timme. Han befinner sig just nu i Thailand på Koh Tao. Är lite avis men snart är det ju min tur att åka iväg. Han frågade hur vädret var hemma, kändes inte allt för roligt att säga att det är jätte grått och regnigt.

Vi pratade iaf om att mötas upp i Kambodja eller nått senare. Ses ska vi nog göra iaf :) Han berättade en hel del om vad dem hade gjort där nere. Allt låter helt underbart. Det ska bli jätte roligt att komma iväg. Längtar!

Asien 2010

Min kommande resa kommer att vara till Asien. Jag började prata med en tjej som heter Caroline på resedagboken.se. Båda vi ville åka iväg men hade ingen att resa med. Mina kompisar vill inte åka eller har annat som håller dem fast. Så vi bestämde att vi skulle åka iväg tillsammans. Det kändes jätte bra redan när vi började prata med varandra sen visade det sig att hennes pojkvän bor här i Västerås och så hon var här och jag har varit och hälsat på i Falun.

Den 19 januari 2010 börjar vår resa i Thailand. Resan kommer vara i ca 4-5 månader. Vi kommer att åka runt till länder som Kambodja, Vietnam, Laos, Malaysia och Indonesien.


Bild: Thailand, 2008

Welcome

Välkommen till min nya reseblogg.

I den här bloggen kommer jag att skriva om mina resor som jag kommer att göra framöver och lite om dem resor jag redan har gjort. Jag älskar att resa och uppleva saker. Dem som känner mig vet att jag ofta är ute på språng och sitter inte still hemma utan vill helst av allt åka iväg på nya äventyr.


This is me



RSS 2.0