23 januari, Koh Phangan

Hejsan.

Idag har vi antligen kommit fram till Koh Phangan och fatt sola & bada lite. Sa underbart. Vattent var varmt och solen varmde skont :) sa nu hoppas vi att vi blir lite bruna for vi kanner oss jatte bleka.

I torsdags kvall var vi och sag Avatar i 3D, grymt bra. Jag vill se den igen. Sen har vi mest strosat runt pa gatorna och kollat i alla stand och sa. Jag har kopt en klanning och ett par jatte fina skor :)

Resan hit till Koh Phangan gick bra iaf for min del. Det borjade med en bussresa 7-8 timmar. Sen kom vi fram till Chumporn tror jag det hette och dar fick vi sitta och vanta pa baten som gick kl 7 pa morgonen. Sa 5 timmar satt vi i ett vilorum. Jag lyckades somna nagra minuter men inte mycket mer. Baten resan gick jatte snabbt, jag somnade direkt och vaknade nar vi var framme vid Koh tao och sen somna jag om och vakna precis innan vi var framme vid Koh Phangan.

Nu bor vi i bunglows for 400 bath per natt. Nara stranden. Men det ar valdigt ode har. Vi vill ha lite mera liv och rorelser sa vi ska bara stanna en natt till sen ska vi byta stalle.

Uppdaterar snart igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0