23 April, Hoi An, Vietnam

Hej allihopa.

Forlat for den jatte daliga uppdateringen. Har suttit vid en dator men har inte haft orken att ladda upp narga bilder. Men hoppas ni gillar bilderna fran Angkor Wat. Kanske kommer upp bilder senare fran Genocide museumet. Men det kanns segt att sitta flera timmar framfor datorn for att ladda upp bilder nar det gar sa segt. Men datorn har verkar vara ganska snabb :)

Vi akte fran Kambodja och Sihanoukville i onsdags morse. Idag, fredag kom vi fram. Forst var det 13 timmars bussresa till Ho Chi Minh City, dar lyckades vi boka en nattbuss till Hoi An via Nha Trang. Men nar vi kom fram till Nha Trang 6 pa morgonen sa dem att nasta buss till Hoi An inte gick forens pa kvallen. Som tur ar har ju Nha Trang en strand, sa vi gick dit. Jag log mest i skyggan och sov och laste. Var helt slut efter bussresorna. Sen pa kvallen var det bara att hoppa pa bussen mot Hoi An. Vi ar nu framme och bor pa ett jatte fint hotell. Billigt var det ocksa, 10 dollar for 2 personer. Billigt for vad man far. Vi har till och med balkong :)

Maste ju beratta om Sihanoukville ocksa :)

Vi kom fram 7 timmar forsent efter att ha krockat med en moped pa vagen. Det var tva killar som satt pa den, men bada klarade sig som tur var. Det hade kunnat ga riktigt illa for dem. Var busschauffor fick panik eller nagot och sprang ivag. Sa vi fick sitta i 2 1/2 timme och vanta pa en ny buss och en ny chauffor. Nar vi nastan var framme i Sihanoukville gar bussen sonder, motorstopp. Sa da far vi sitta och vanta pa yttligare en ny. Tillslut kom vi fram :)

Forsta kvallen traffade vi upp Ida, Matilda och Sara fran Sundsvall som vi traffade pa Bali. Dag 2 var vadret inte sa jatte bra sa vi bestamde oss for att aka till ett vattenfall istallet for att ga ner till stranden. Kbal Chhay heter vattefallet. Det var fint men inte som vi hade forvantat oss. Mycket locals som var dar och hade picknick och badade. Men det var jatte roligt att se iaf :)

Pa kvallen sen blev det fest och dag 3 lag vi pa stranden och kollade pa bio pa kvallen. Vi var och sag Shutter Island pa en jatte mysig biograf :) Enorma fotoljer, hur skont som helst. Filmen var jatte bra, men lite obehaglig. Sen hande det roliga jag stotte pa Niclas som har gatt i min klass. Jag visste att han var i Sihanoukville men han bodde pa en annan strand. Det var jatte roligt att traffa honom. Han har varit borta sen september tror jag.

Dag 4 gjorde vi en snorkeltrip. Ganska misslyckad. Grymligt vatten och inget att se. Besviken men vi stannade pa Bamboo Island i 3 timmar och solade och badade och at lunch sa det blev en bra dag tillslut :) Pa kvallen efter att vi hade kakat BBQ for tredje kvallen i rad traffade vi upp Jocke, Lucas och Jonas ocksa dem fran Sundsvall och festade lite tillsammans. Riktigt roligt att mota upp folk igen som har traffat tidigare. Dem har grabbarna traffade vi forsta gangen pa Langkawi och sen pa Perhentian Islands i Malaysia och sen pa Bali. Vi har haft riktigt bra dagar i Sihanoukville iaf :) Det ar ett stalle jag verkligen kan rekomendera :) Strand, barer, bio, god mat, trevliga manniskor :)

Nej nu ska jag ga upp och vacka Carro, jag haller pa att hungrar ihjal. Hors ikvall igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0