11 april, Phnom Penh, Kambodja

Hej Sverige :)

Idag kom vi fram till Kambodja efter tva langa bussturer. Nu ar vi i huvudstaden Phnom Penh. Efter vi har spenderat 5-6 dagar i Nha Trang kande vi att det var dags att ta oss vidare. Vi traffade tva svenska tjejer redan pa bussen till Nha Trang. Isabella och Amilia fran Varnamo. Sa vi har umgatts med dem en hel del i Nha Trang. Sista dagarna traffade vi ocksa 3 trevliga killar fran Norrkoping som vi kanske ska mota upp senare i Thailand.

Nha Trang var iaf bra. Det var skont att bara ta det lungt aven om det fest en kvall. Booze Crusie haha. Det var verkligen inte sa farligt som det later. For dyrt och lite onodigt, men vi hade trevligt och traffade trevliga manniskor. Mellan 17 och 21 var vi ute pa havet och sa fick vi mat och dricka. Men ingen blev speciellt onykter sa va inte oroliga :P

Vi har ocksa sytt upp bikinis :) och sen har vi mest legat pa stranden. Har byggt pa lite av brannan som pa nagot satt forsvinner hela tiden, men ar lite brun nu iaf.

I fredags tog vi iaf morgonbussen till Da Lat och Isabella och Amilia foljde med oss :) Vi fick aka Sleeping Bus for forsta gangen, det var jatte bekvamt. Val framme i Da Lat, var det jatte kallt. Vi drog pa oss tjocktrojor och gick for att ata men da sporegnade det ute och holl i sig i ca en timme. Men vi sprang i regnet till en vietnamesisk resturang dar vi at mindre goda nudlar.

Vi bokade en utflykt for lordagen sen spenderade vi mest tiden inne pa varat rum. Vi hade ett rum med fyra dubbelsangar sa alla hade en varsinn sang :) Jatte skont och valdigt billigt ocksa. Utflykt som var jatte bra, det kommer komma bilder senare och da tankte jag skriva lite mer om det. Sen pa kvallen tog jag och Carro nattbussen till Ho Chi Minh och imorse hoppade vi pa nasta buss till Kambodja pa ytliggare 6 timmar.

Imorron ska vi pa Museum och i overmorgon aker vi harifran. Vi kommer max att stanna i Kambodja i 1 1/2 vecka, sa snabba puckar sa vi hinner med.

Hur ar allt hemma? Blivit nagon var an? Ar snon borta?

Manga kramar

Kommentarer
Postat av: Pappa

Redan i Kambodja? Jag säger bara Angkor wat! Kolla om ni har möjlighet att besöka det.

Jodå, våren är här. +19,4 idag utanför köksfönstret. Visserligen i solen men ändå.

2010-04-11 @ 20:09:46
Postat av: annelie lundin

det ska bli intressant att lyssna på dig när du kommer hem och kan visa och berätta.

våren tar stora steg mot värmen, men tyvärr kommer andra saker fram också, tex huggorm. Anna`s Thea vart ormbiten idag, hon fick stanna kvar på strömsholm. får förhoppningsvis hämta hem henne i morgon

på onsdag åker Bosse till skottland och provar Whisky i fyra dagar.

ha det så skönt

kram annelie och gänget

2010-04-11 @ 21:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0